Om oss

Historia

Mor och dotter

December 2005 slog mor och dotter upp portarna till Underverk1 i Hammarby Sjöstad. En butik med ett brett sortiment både när det gäller varor, storlekar och priser. Även om basen i sortimentet är underkläder så har vi också nattplagg och badkläder året runt samt spraytan. År 2010 öppnade vi en till butik, den här gången i St:Eriksplan. En liten butik men med ett stort sortiment och även där en personlig service för att få varje kund att känna sig unik.

Sortiment

Sortimentet präglas av kvalitet och trendriktighet. Vi kombinerar komfort med lyx och välbefinnande.

Vårt sortiment består av ett 20-tal underklädesmärken där vi har handplockat det absolut bästa ur varje kollektion. Idag samarbetar vi med alla de främsta leverantörerna i vår bransch.

Vårt mål är att med kunnig personal hjälpa våra kunder att hitta den passform, funktion och kvalitet som hon efterfrågar. På Underverk1 finns det underkläder och badkläder för alla kvinnor i alla former, storlekar och till alla tillfällen.

Spraytan

I Hammarby sjöstad kan du inte bara förse dig med nya underkläder och badplagg. du kan dessutom bli brun och fräsch med vår soldusch. Läs mer under fliken soldusch.

två pers

 


 

  • Facebook